Een ambachtelijke zachte kaas met schimmelkorst, die wordt gemaakt van biologische rauwe melk van zeer hoge kwaliteit.
Voornaamste eigenschappen:
• Kaas van Belgische oorsprong (Lathuy is een dorpje in Waals-Brabant).
• Gemaakt van rauwe koeienmelk.
• 25% vet in de droge stof, dat wil zeggen 12 gram vet per 100 gram kaas.
• Zeer soepel van binnen voor een vetarme kaas.
• Bleke binnenkant duidt op het feit dat de kaas zeer weinig vet bevat.
Type de fromage | Emballage | Code EAN | Format | Code EAN colisage par 6 | Dimensions tray | Groupage / palette |
---|---|---|---|---|---|---|
Pâte molle à croûte fleurie | +/- 300 g | 5413444 30001+c | Ø12 cm x h 3cm | 5413444 30006+c | 275 x 125 x 125mm | 6 x 4 x 8 colis= 192 colis |